Skip to main content

Uw chiropractor in Goes

Mijn naam is Lobke De la Ruelle en ik ben opgegroeid in Terneuzen. In 2016 ben ik, na een 4-jarige universitaire opleiding aan het Welsh Institute of Chiropractic in Cardiff, beginnen werken in Maastricht. Na 5 jaar in Limburg te hebben gewerkt, heb ik afscheid genomen van mijn patiënten daar om mijn droom werkelijkheid te maken: een eigen praktijk openen in mijn geliefde Zeeland.

Maak een afspraak

Lobke De la Ruelle

Chiropractor

Hallo,

mijn naam is Lobke De la Ruelle, opgegroeid in de gemeente Terneuzen. Na mijn studie in Wales heb ik 5 jaar in Maastricht gewoond en gewerkt en daarna ben ik weer terug naar mijn roots gekomen.

In het verleden heb ik altijd graag teamsporten gedaan maar de laatste jaren ben ik vooral veel aan het hardlopen, zwemmen en fietsen. Ik vind het erg fijn om op deze manier nieuwe plekjes te ontdekken, binnen en buiten Nederland. Ook wintersport is een grote hobby van mij.

 

 

Mijn doel als chiropractor

Mijn doel is elke patiënt met voldoende tijd en persoonlijke aandacht te behandelen. Mijn specialiteit als chiropractor zijn rug-, nek -en hoofdpijnklachten. Daarnaast heb ik in 2019 de specialisatie sportchiropractie afgerond en heb ik ondertussen al menig topsporter behandeld. Vanaf begin 2020 ben ik ook actief in een onderzoeksteam aan de VU Amsterdam en werk ik daar momenteel aan twee onderzoeken.

Als chiropractor vind ik het fascinerend om met alleen de handen klachten te verminderen en prestaties te verbeteren. Iedere klacht en ieder persoon is verschillend en het is mijn missie om hen dan een passend behandeltraject aan te bieden.

Maak een afspraak

Een persoonlijke aanpak
gericht op een optimale gezondheid